Oldal kiválasztása

Rólunk

Mi, akik a The Beercase mögött állunk, imádjuk a sört. Régóta figyelemmel kísérjük a kisüzemi sörfőzdék térnyerését amit nagyon előremutató folyamatnak tartunk. Elhivatott küldetésünk a minőségi sörfogyasztás elterjesztése és a kisüzemi sörfőzdék világának bemutatása szélesebb közönség számára. Mindezt olyan formában, hogy levesszük a felkutatás és beszerzés terhét a sörkedvelők válláról, hogy csak a fogyasztás öröme maradjon.Minőségi kisüzemi sör válogatásainkkal igyekszünk hónapról-hónapra a hazai-, és külföldi kisüzemi sörfőzdék legjobb darabjaiból válogatni, ínyencségeket bemutatni, vagy épp újdonságokat házhoz vinni!

“Vége a kajtatásnak a kézműves kocsmákban, a sörös véleményvezérek faggatásának, nyomozásnak, hogy milyen újdonságok vannak sörplaccon. Itt a sörtáska, azaz a Beercase.”

“Mi már tudjuk, mi van a #thebeercase szeptemberi csomagjában, de arra kértek minket, ne lőjük le a poént. 😜 Annyit elárulhatunk, hogy a válogatás témája az “indian summer”, és nyolc király sör, APA-k, summer ale-ek, IPA-k lapulnak a dobozban. 🍻

“Kaptam én is egy csomag sört a TheBeercase-től. A koncepció lényege, hogy havi 6890 ft.-ért kapsz egy állandóan megújuló sörcsomagot, saját címre kiszállítva,lehetőleg minél több aktuális újdonsággal.

Az elsőbe került hét magyar és egy horvát kisüzemi. Az otthonra rendelt sör élményéért nagyjából 10-15%-al kell többet fizetni, mintha egyesével vásárolgatnád össze a boltból. Szerintem tök jó üzlet.

Remélem a kartoncsomagolást újra lehet használni vagy lesznek gyűjtőpontok, nem kell majd minden hónapban kidobni. 

Ti szeretitek?”