Oldal kiválasztása

Lépj velünk kapcsolatba – Válogatott Kisüzemi sörök havonta!

Kérdésed van a The Beecase-zel kapcsolatban? Előfizetnél, de nem tudod hogyan juthatsz kisüzemi sör meglepetéscsomaghoz, amit szakértők válogatnak össze, egyedi tematika alapján, hónapról hónapra? Van valami észrevételed, vagy csak megismernél bennünket? Írj nekünk!

messenger

Messenger

Ügyfélszolgálat

5 + 8 =

Mi a The Beercase?

Kisüzemi sörimádók, sörszakértők, akik hónapról-hónapra egyedi tematika alapján válogatják össze számodra kisüzemi sör meglepetéscsomagod. Összeállítjuk neked az éppen legjobbnak tartott kisüzemi söröket, néha ráadásul olyanokat is, amiket a The Beercase-ben lesz lehetőséged először, vagy éppen utoljára megkóstolni! Oldalunkon néhány kattintással feliratkozhatsz kisüzemi sör szeretetcsomagunkra, és nincs is más dolgod, mint várni az aktuális havi válogatást! Dőlj hátra nyugodtan: minden hónap tizenötödikén házhozszállítással kaphatod meg kisüzemi söröket tartalmazó válogatásunk, ráadásul az innivaló mellé izgalmas, érdekes sörös tartalmakat is találhatsz a The Beercase-hez csatolt magazinban, vagy épp a blogunkon és a hírlevelünkben, melyre szintén érdemes feliratkozni!

Izgalmassá tesszük Neked a kisüzemi sörök világának felfedezését, hisz táskáink tartalma hónapról-hónapra meglepetés! Sörök határon innen és túl, egyedi válogatások, izgalmas kaland – mire vársz még?