Ajándékötletek a Beercase-től

Ajándékozz The Beercase kisüzemi sör előfizetést, és okozz meglepetést több hónapon át!

Egy Beercase táska is szuper meglepetés!

8 kisüzemi sör, egyedi csomagolás, magazin, ingyenes szállítással

 

Adj át személyesen egy Beercase válogatást és okozz meglepetést a következő két hónapban is.

24 kisüzemi sör, menő Beercase csomagolással és magazinnal, ingyenes szállítással minden hónapban

 

Az igazán komoly alkalmakra… Ez a csomag fél éven keresztül garantált örömforrás, minden hónapban.

48 kisüzemi sör, menő Beercase csomagolással és magazinnal, ingyenes szállítással minden hónapban

 

Ha még van raktáron az előző havi válogatásból, akkor akár másnapi házhozszállítással is kérheted. Erről kérjük érdeklődj:

Hogyan működnek az ajándék ajánlataink?

Minden hónapban kiválogatjuk a hónap legjobb kisüzemi söreit itthonról és külföldről

Házhozszállítjuk neked az első táskát (ha van készleten), amit személyesen átadhatsz

Ha pedig több hónapos előfizetést ajándékoztál, akkor következő hónaptól megadhatsz másik szállítási címet

Az előző hónapok táskái:

Vidékünk Legjava

Az év vége mindig az értékelés, az év eleje pedig mindig az új lehetőségek ideje. Mi is visszanéztünk a decemberben, és azt láttuk, hogy kevesebb sört szerepeltettünk az elmúlt négy hónapban vidéki főzdéktől, mint külföldről.
Újévi fogadalmunk tehát, hogy sokkal több kisüzemi tételt mutatunk meg nektek a vidéken üzemelő főzdéktől, mert ott is fantasztikus munka folyik. Hogy ezt a fogadalmat megerősítsük, a januári csomagot teljes egészében a vidéki főzdéknek szenteljük, fogadjátok szeretettel!

Megnézem

Kisüzem, Nagy Karácsony

A decemberi Beercase-t  olyan odafigyeléssel rakjuk össze nektek, hogy méltó kiegészítése legyen az adventi estéknek vagy akár a karácsony utáni pihenésnek. Arról nem is beszélve, hogy milyen jól mutat majd a fa alatt! A decemberi Beercase egy teljes sörválogatás, A-tól Z-ig, amiben a szezonális, őszi-téli tételek dominálnak majd, laikusoknak és sörfanatikusoknak egyaránt izgalmas.

Megnézem

Mester a Táskában: Hübris

Novemberben mutatkozik be a 2-3 havonta megjelenő új sorozatunk: Mester a Táskában.
A Mester a Táskában témájú dobozainkat mindig egy-egy magyar sörfőzdével együttműködésben állítjuk össze. Mindig kóstolhattok új söröket az adott főzdétől, illetve megismerhetitek kedvenceiket, itthonról és külföldről.
A novemberi táskát, az egyik kedvenc magyar főzdénkkel, a Hübris-szel rakjuk össze. Amellett, hogy a srácok kedvenc söreit is megkóstolhatjátok, a főzde egy új, izgalmas tétele debütál majd, amire nagyon régóta készülnek!

Megnézem

Október: Feszt

Csak nem úgy, és nem ott ahol elsőre gondolnád. Úgy alakult az évek során, hogy a legjobb sörös események és fesztiválok nagy része Európában ősszel van. Szeretnénk, ha megismernétek párat a kedvenceink közül, és természetesen klassz söröket is hozunk az idei termésből. Rajtunk ne múljon, hogy ne drágán vett híg sört kortyolgass Münchenben idén ősszel.
Szeptemberben bejártuk a magyar és európai kisüzemi sörfesztiválokat, hogy az októberi csomagban elhozhassuk nektek azokat a söröket, amiket mindannyian szívesen fogyasztottunk a különböző eseményeken. Hogy három fesztivált kiemeljek azok közül, amiken jártunk: Borefts Beer Festival (NL), Who Cares for Beer (AT), III. Kraft Sörfesztivál (HU)

Megnézem

Indian Summer

Vízpart, napsütés, barátok. Nem kérdés, hogy a sörök szezonja a nyár, a szeptemberi The Beercase pedig ennek a fantasztikus 2017-es nyárnak állít emléket. Ebbe a a táskába csomagoltuk nektek a nyár legjavát: a sörfesztiválokat, csapfogalalásokat és a véget nem érő sörözéseket. Friss, jóivású sörök, Magyarországon innen és túl, hogy mégegyszer újra átélhessük a nyarat.
Megnézem

Rólunk Írták

“Vége a kajtatásnak a kézműves kocsmákban, a sörös véleményvezérek faggatásának, nyomozásnak, hogy milyen újdonságok vannak sörplaccon. Itt a sörtáska, azaz a Beercase.”
“Októberben is lesz csomag, amiben biztosan hasonlóan izgalmas söröket válogatnak össze a srácok, úgyhogy kísérjétek figyelemmel a thebeercase.hu-t.”
“A csomagolás zseniális, az irodából minden szenvedés és zacskóba pakolgatás nélkül haza tudtam vinni a söröket, mert kihajtottam a kis füleket és máris egy bőrönd volt tele sörrel.”

“Az otthonra rendelt sör élményéért nagyjából 10-15%-al kell többet fizetni, mintha egyesével vásárolgatnád össze a boltból. Szerintem tök jó üzlet.”