Oldal kiválasztása

Ajándékötletek a Beercase-től

Ajándékozz The Beercase kisüzemi sör előfizetést, és okozz meglepetést több hónapon át!

Beermate csomagjaink

Világosak, érthetően. Szereti a sörözést, de maradnál keretek közt? Ebben a csomagban IPA-t, APA-t, pils-t, néha búza söröket fog találni, viszont  a külföldi sörökről és újdonságokról sem marad majd le!

Egy Beercase táska is szuper meglepetés!

8 kisüzemi sör, egyedi csomagolás, magazin, ingyenes szállítással

 

Beerlover csomagjaink

Beerlover: Gátlástalan sörivóknak. Nem tud meglenni a legújabb sörök nélkül? Savanyú sör, brut IPA, imperial stout, jöhet minden? Ezt a csomagot neki rakjuk össze minden hónapban!

Egy Beercase táska is szuper meglepetés!

8 kisüzemi sör, egyedi csomagolás, magazin, ingyenes szállítással

 

Ha még van raktáron az előző havi válogatásból, akkor akár másnapi házhozszállítással is kérheted. Erről kérjük érdeklődj:

Hogyan működnek ajándék ajánlataink?

Kiválogatjuk a legjobb kisüzemi söröket, itthonról és külföldről

Minden hónapban elvisszük neked, ahova szeretnéd

Te pedig felfedezed a legújabb magyar és külföldi söröket

Rólunk Írták

“Vége a kajtatásnak a kézműves kocsmákban, a sörös véleményvezérek faggatásának, nyomozásnak, hogy milyen újdonságok vannak sörplaccon. Itt a sörtáska, azaz a Beercase.”
“Októberben is lesz csomag, amiben biztosan hasonlóan izgalmas söröket válogatnak össze a srácok, úgyhogy kísérjétek figyelemmel a thebeercase.hu-t.”
“A csomagolás zseniális, az irodából minden szenvedés és zacskóba pakolgatás nélkül haza tudtam vinni a söröket, mert kihajtottam a kis füleket és máris egy bőrönd volt tele sörrel.”
“Az otthonra rendelt sör élményéért nagyjából 10-15%-al kell többet fizetni, mintha egyesével vásárolgatnád össze a boltból. Szerintem tök jó üzlet.”