Oldal kiválasztása

A februári táska témája:

MESTER A TÁSKÁBAN: HOPTOP BREWERY

A novemberben debütált Mester a Táskában széria folytatódik! A februári válogatást a Főzdepark egyik emblematikus főzdéjével, a sokszorosan díjazott Hoptop Brewery-vel együtt rakjuk össze nektek.
Amellett, hogy nálunk debütál az egyik sörük palackos verziója, interjút is készítettünk Szamiékkal, így egy kicsit közelebbről is megismerkedhettek velük és a főzdével.

A hónap kiemelt sörei

bieredemiel

NE Triple IPA

Hoptop Brewery

A HopTop Brewery elindítja Limitált szériás söreit, aminek első darabja a Beercase februári csomagjában debütál!
Ezeket a söröket csak kis mennyiségben állítják elő, kimondottan a sörínyencek részére.
A sorozat első tagja egy New England IPA, abből is egy keserűbb, komlósabb markánsabb változat, ami még a téli napokra ideális. Ennek megfelelően egy jó nagy adag Chinook és Simcoe komlót használtunk fel, melyet három lépcsőben adagoltunk.
Ezt fogja majd követni egy gyümölcsösebb verzió, ami a tavaszi szezonra készül majd. Erről később bővebben adunk hírt majd…

paleale

Tropical Swinger Club

Hoptop Brewery

A tavalyi nyár talán legjobb söre volt, amit nagyon sokáig csak hordós verzióban lehetett megtalálni. De végre itt van palackban is! Vajon mi történik, ha 11 féle gyümölcs keveredik egy palackban? Az eredmény egy igazi ízbomba. Ennek a sörnek az alapját egy IPA adja, ízében dominál a trópusi gyümölcsösség és frissesség, de mégsem veszíti el valódi sör jellegét.

nappalmosaic

Klasszik

Krois Brewery

A KLASSIK egy szűretlen német pilzeni típusú sör. A malátás és élesztős íz jegyek kerülnek előtérbe, amelyet a Tettnanger komló fűszerez teljessé, hogy megvalósuljon a harmónia. A fertőrákosi főzde arra törekedett, hogy legyen egy könnyen befogadható ivósörük, ami sokadik elfogyasztása után is érdekes tud maradni.

kispéntek

Cocoa Milk Stout

Fehér Nyúl

A hosszú téli esték söre a kellemesen édes Cocoa Milk Stout. Textúrája selymes, habja krémes, csokoládés jellegét pedig tovább erősíti a benne rejlő, frissen pörkölt madagaszkári kakaóbab. Jobban belegondolva, nem is csak téli estékre ajánljuk…

gingermeister

Három Bé

Neked Csak Brewing

Három Bé, azaz barna, bajor, búza. A ‘Dezsőből jól ismert srácok a Hübrisessel kollaborálva alkották meg ezt az igazán zamatos búzasört. A sör banános, észteres íz- és illatjegyeiért a lengyel Fermentum Mobile Gwoździe i banany (szegfűszeg és banán) fantázianevű élesztője a felelős.

greenzone

Ghost Dog

Dimbo Lab

A Ghost Dog egy különleges sör, alkotói szerint egyszerre dry stout, fekete IPA, füstös sör és valójában egyik sem. A fekete sörléhez Lapsang Souchong teát főztek, erjedés után Chinook komlóval tették az illatát intenzívebbé. Összetett, izgalmas és nehezen megfogható.

joannagonemad

Inside

Yeast Side

A megújult arculattal jelentkező Yeast Side nagy lendülettel és kiegyensúlyozott sörökkel kezdte palackos szériáját. Ennek a klasszikus IPA-nak alapja a keserű és édes jegyek harmóniájában rejlik, melyet a hidegkomlózással elért gyümölcsös, trópusi, virágos és teás ízvilág tesz teljessé.

greyjoy

We don’t like Pepperazzis

Monyo Brewing Co.

Russian Imperial Milk Stout vaníliával, rengeteg rózsaborssal és laktózzal. Az eddigi talán legizgalmasabb Radical sör a Monyotól: krémes, sűrű, édes kortyérzet, miközben az illattól az utóízig a rózsabors kapja a főszerepet. Limitált széria, nem lehetett kihagyni a februári válogatásból!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük