Oldal kiválasztása

A decemberi táska témája:

KISÜZEM, NAGY KARÁCSONY

A decemberi Beercase-t  olyan odafigyeléssel rakjuk össze nektek, hogy méltó kiegészítése legyen az adventi estéknek vagy akár a karácsony utáni pihenésnek. Arról nem is beszélve, hogy milyen jól mutat majd a fa alatt! A decemberi Beercase egy teljes sörválogatás, A-tól Z-ig, amiben a szezonális, őszi-téli tételek dominálnak majd, laikusoknak és sörfanatikusoknak egyaránt izgalmas. A jelszó: kisüzemi sör karácsonyra!

A hónap kiemelt sörei

greenzone

Big Milk Stout

London Beer Factory

A 2014-ben alapított dél londoni főzdétől egy Imperial Stoutot hoztunk el nektek. A Big Milk Stout-ot laktózzal erjesztették,ízvilágát pedig vaníliával tökéletesítették. A gazdag, krémes test és a csokis-vaníliás ízek szép harmóniát alkotnak a 8.8 százalékos alkoholtartalommal. A sört hosszan a szájban tartva füstös jegyek rajzolódnak ki, amelyet az ital édeskés lecsengése egyensúlyoz ki.

esthajnal

Esthajnal ’17

Szent András Sörfőzde

A békésszentandrási főzde hagyományosan az év ezen szakaszában rukkol elő limitált szériás, téli ihletésű sörükkel. Idén egy Earl Grey tealevekkel és Bergamott- naranccsal fűszerezett krémes Porter lett az ünnepi ital. A téli hónapok bensőséges hangulatát idéző tétel, kiváló kísérő a karácsonyi készülődéshez! A hűtőből kivéve érdemes melegedni hagyni egy kicsit, ajánlott fogyasztási hőmérséklete 14-16°C.

nappalmosaic

All Caps!

Mondo Brewing Company

Száraz, könnyű ivású pilseni sör. A ropogós, keserű indítást egy enyhén édeskés, malátás utóíz követi. Nem akar többnek látszani, mint ami, azt azonban bizton állíthatjuk, hogy a pár napja Angliából érkezett tétel, az egyik legjobb alsóerjesztésű sör, amit az utóbbi időben kóstolhattunk.

szikra

Szikra

Fehér Nyúl

Ha minden reggeled egy kávé indítja be, akkor jó döntés az estédet is egy Szikrával nyitni. A Black Sheep specialty kávé frissítő aromája kellemesen keveredik a tonik karakteres ízével, mely tökéletes harmóniát alkot az APA könnyedségével. 8-10°C-on a legjobb.

winterbríz

Winter Bríz

Balaton17 Brewing Co.

Single Malt and Single Hop (SMaSH) IPA, ami egy fajta maláta és egy fajta komló felhasználásával készül, hogy kihangsúlyozza azok karakter jegyeit. A kortynál virágos, fűszeres, déli gyümölcsös jegyek bontakoznak ki, némi gyógynövényes felhanggal. Karakteres, de nem tolakodó ízvilág. Közepesen testes, nagyon jól csúszik.

kispéntek

Honey Moon

Rothbeer

Belga ízvilág, de mégis magyar. A maláták kölcsönzik a testet, a vadélesztő a bevállalósságot, a méz a selymességet, és a magas alkoholfok ellenére lágy kortyérzetet hoz. Egy régi,  hagyományos bragott típusú sör újhullámmal fűszerezve!

joannagonemad

Dead Rabbit

Monyo Brewing Co.

Igazi dupla West Coast IPA Amarillo, Citra és Centennial komlókkal. Jellegében az arany szín, illetve a gyönyörű fehér hab, ízében pedig a trópusi gyümölcsök, a citrusfélék és a karamell maláta dominálnak. Mérsékelten édes, és a közepes test mellé kellemes keserűség társul.

greyjoy

Bagoly

Balkezes

A Baltic Porterek a 19. század történelmi maradványai. Jellemzően erősek, édeskésebbek és a lágerekhez hasonlóan alsó erjesztésű sörök. A modern verziók megtartják, de a háttérbe helyezik az alkohol fokot, így az édesség, a komplex malátás jegyek és leginkább a krémesség jellemzi őket.

A December 11 után rendelt csomagokban:

apa

APA

Fehér Nyúl

A Fehér Nyúl nyár elején bemutatott szortimentjének egy kiemelkedő darabja ez az APA, amely egy friss, kellemesen citrusos aromájú, közepesen testes sör. Könnyedségét a maláták és a komló ideális arányának köszönheti. Bátran ajánljuk azoknak, akik az összhangot keresik.

bieredemiel

Biere de Miel

Mad Scientist

Belga saison vaddohány mézzel, babérlevéllel, fekete ürömfűvel és hibiszkuszvirággal. Mézes, virágos illat, közepesen test orvosságos-gyógyfüves aromákkal.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük