Oldal kiválasztása

A szeptemberi kézműves sör táska témája:

INDIAN SUMMER, A MEGIDÉZETT NYÁR

Vízpart, napsütés, barátok. Nem kérdés, hogy a sörök szezonja a nyár, a szeptemberi The Beercase pedig ennek a fantasztikus 2017-es nyárnak állít emléket. Ebbe a a táskába csomagoltuk nektek a nyár legjavát: a sörfesztiválokat, csapfogalalásokat és a véget nem érő sörözéseket. Friss, jóivású sörök, Magyarországon innen és túl, hogy mégegyszer újra átélhessük a nyarat.

A hónap kiemelt kézműves sörei

bieredemiel

Biere de Miel

Mad Scientist

Belga saison vaddohány mézzel, babérlevéllel, fekete ürömfűvel és hibiszkuszvirággal. Mézes, virágos illat, közepesen test orvosságos-gyógyfüves aromákkal. Kiemelt helyet kap ebben a táskában, hiszen a Mad Scientist 2017-es nyári szezonális söre, amiből az utolsó palackokat hoztuk el nektek.

paleale

Pale Ale

The Garden Brewery

A Pale Ale-ekre olyan jellemző citrusos és édeskés, karamellás ízkombináció különösen jól sikerült darabja a zágrábi The Garden Breweryből. Az ellentétes ízek egyensúlya, és a könnyed illat egy tökéletes nyári sörré teszik. Kiemelt helyen szerepel, mert Magyarországon még kevéssé ismert horvát kisüzemi sörvilág egy tételéről van szó.

nappalmosaic

Nappal Mosaic

Ugar

Az Ugar amerikai komlós lágersöre egy kiváló példája annak, hogy emelhet a kisüzemi sörfőzés a következő szintre egy mindenki által jól ismert fajtát. A kisüzemi lágerek között is kiugró illat-íz harmóniával rendelkezik. Ajánljuk bármilyen alkalomra jól behűtve!

gingermeister

Gingermeister

Rothbeer

Világos, felsőerjesztésű mézzel főzött sörbe tettek a Rothbeer sörmesterei frissen reszelt gyömbért és citromhéjat. Hidegen (8°C) nagyon frissítő nyári sör, egy kicsit kevésbé behűtve (12°C) igazi ízbomba.

kispéntek

Kispéntek

Hübris

Szerintünk a Kispéntek pontosan azt nyújtja amit a neve ígér: az egyik legkönyebb és gyümölcsebb APA a kisüzemi sörpiacon jelenleg, így a helye nem kérdéses a nyári válogatásban.

greenzone

Green Zone

Hoptop

A Green Zone minden, ami miatt az IPA-k olyan kiemelkedő népszerűségnek örvendenek. A bőséges hidegkomlózásnak köszönhetően elképesztően tartós, intenzív citrusos az illat és íz ebben a sörben.

joannagonemad

Joanna Gone Mad

TuffBuzz

A nyárra való tekintettel a sor végére kettő darab erős, mégis kellően gyümölcsös dupla IPA-t válogattunk be. Az első, a Joanna Gone Mad egy juharsziruppal és karamellizált cukorral főzött, utólag narancshéjjal ízesített és gazdagon komlózott sör. Komoly, de mégis gyümölcsös, gazdag, az egyik legharmonikusabb sör a hazai piacon.

greyjoy

Greyjoy

Balkezes

Bergamott-naranccsal és earl grey teával főzött dupla IPA. A dupla IPA-k magasabb komlózottságához magasabb ABV társul, ami nagyon selymes, harmonikus söröket eredményez, ilyen a Greyjoy is. A Mese Habbal blog tavaly nyáron úgy írta le, hogy “valószínűleg az ország legjobb söre”. Van benne ráció.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük